Diensten

Of het schilderwerk nu binnen of buiten plaatsvindt, ik zorg voor een prachtig resultaat.

Schilderwerk binnen

Netjes en schoon werken is altijd belangrijk, maar als het schilderwerk binnen plaatsvindt is het van nog groter belang. Daarom wordt de ruimte waarin gewerkt wordt zoveel mogelijk afgedekt. Ook wordt er altijd gewerkt met schuurmachines die stof afzuigen. Heeft u last van vlekken door waterschade of nicotine? Geen probleem, Heilbron Schilderwerken zorgt ervoor dat u er geen last meer van heeft.

Schilder Delft

Schilderwerk buiten

Schilderwerk dat buiten plaatsvindt moet aan strenge eisen voldoen. Zo moet het goed beschermd zijn tegen de weersomstandigheden. De factoren zijn in elke omgeving anders, daarom ga ik graag met u in overleg en adviseer ik wat voor uw project de beste aanpak is. Zo zorg ik ervoor dat uw woning of bedrijf goed onderhouden blijft.

Vakmanschap

Ik ben een gediplomeerde allround schilder met 9 jaar praktijkervaring en veel liefde voor mijn vak. Als Gezel Schilder Voorman kan ik ook tekeningen lezen en calculaties maken.

Kwaliteit

Ik ga altijd voor de hoogste kwaliteit. Daarom maak ik altijd gebruik van professionele materialen en gereedschappen. Ik werk netjes, zo lever ik een strak resultaat.

Persoonlijk advies

Ik vind het belangrijk om de tijd voor u te nemen. Ik geef daarom, naast mijn werkzaamheden, graag persoonlijk kleuradvies en onderhoudstips.

Op zoek naar een schilder uit regio Delft? Heeft u vragen? Benieuwd naar een vrijblijvende offerte?

Contact opnemen